Πρόταση του ΔΣ προς την Γενική Συνέλευση ΨΗΦΙΣΜΑ « Βρωμάει Μπαρούτι στη Γειτονιά μας»

Πρόταση του ΔΣ προς την Γενική Συνέλευση
ΨΗΦΙΣΜΑ
« Βρωμάει Μπαρούτι στη Γειτονιά μας»
Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου Αθηνών, καλεί τους συνταξιούχους, να είναι  σε επαγρύπνηση με αφορμή τα τεκταινόμενα τον τελευταίο καιρό:  Πόλεμος στη Συρία, κατάληψη του Αφρίν από τους Τούρκους, κλιμάκωση της  Τουρκικής επιθετικότητας με την αμφισβήτηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας στο Αιγαίο επέκταση και αναβάθμιση ΝΑΤΟικών βάσεων (Σούδα, Σύρος, Κάρπαθος, Άραξος και Αλεξανδρούπολη), αμυντική συμφωνία της Κύπρου με την Γαλλία για υπεράσπισή της σε περίπτωση ενεργειακής κρίσης, άσκηση ΗΝΙΟΧΟΣ του ΝΑΤΟ.
Όλα δείχνουν προετοιμασία για ενδεχόμενο πολεμικό επεισόδιο στην περιοχή μας με την κυβέρνηση να έχει αναλάβει ρόλο πλασιέ των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ για λογαριασμό του ντόπιου κεφαλαίου. Το ΝΑΤΟ και η Ε,Ε νίπτουν τας χείρας τους  για τις προκλητικές δηλώσεις της Τουρκίας ενώ η κυβέρνηση καλλιεργεί τον εφησυχασμό στην περίπτωση της σύλληψης των Ελλήνων αξιωματικών στην Θράκη.
Ο ρόλος τους δεν είναι για την ασφάλεια των συνόρων και δεν τα προστατεύουν. Το έχουν δείξει περίτρανα στη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, στο Κυπριακό, στον πόλεμο στο ΙΡΑΚ-ΙΡΑΝ στη χρησιμοποίηση μάλιστα της βάσης της Σούδας με ευθύνη των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Ο κίνδυνος θερμού πολεμικού επεισοδίου είναι ορατός. Καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση που είναι στο παιχνίδι για λογαριασμό του εγχώριου κεφαλαίου.
 Δεν υπερασπιζόμαστε την πατρίδα ως ορμητήριο των Ιμπεριαλιστών για τα συμφέροντά τους
Υπερασπιζόμαστε και επαγρυπνούμε για την πατρίδα για λογαριασμό της Ε.Τ. για τα παιδιά και τα εγγόνια της λαϊκής οικογένειας.
Πρωτοστατούμε στον αγώνα για την υπεράσπιση της εδαφικής μας ακεραιότητας. Με την πάλη μας βοηθάμε και επιδιώκουμε να καταργηθεί το σύστημα της εκμετάλλευσης ΑΝΘΡΏΠΟΥ ΑΠΌ ΆΝΘΡΩΠΟ
Καμιά εμπιστοσύνη στην Κυβέρνηση και στα γεράκια του ΝΑΤΟ.
27/3/2018

Σημείωση :  το ψήφισμα εγκρίθηκε παμψηφεί

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+