Μακριά από τα αρπακτικά Δικηγορικά Γραφεία



Συνάδελφοι

   Οι Αστικές κυβερνήσεις της ΕΕ, της Ελλάδας, όλων των κρατών – μελών (Κ-Μ), το  κράτος τους όλα τα θεσμοθετημένα όργανα εκδίδουν νόμους, εγκυκλίους, οδηγίες, μεταρρυθμίσεις με στρατηγικό στόχο την εξασφάλιση της Αστικής εξουσίας και  οικονομίας, για την διατήρηση και διεύρυνση της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας και  κερδοφορίας.

Νόμοι – εγκύκλιοι και οδηγίες που δεν ικανοποιούν αυτό το στόχο, ακόμη και τα  συντάγματά τους, προσαρμόζονται ανάλογα. Αν οι νόμοι δεν συμφωνούν μαζί τους ε ! τόσο το χειρότερο για τους νόμους !!      
                                          
   Το ευρωδικαστήριο (ΓΔΕΕ) έκρινε πως μέτρα με σκοπό τη μείωση του ποσού των συντάξεων ανταποκρίνονται εν προκειμένω σε σκοπούς γενικού συμφέροντος, ήτοι στη διασφάλιση της δημοσιονομικής εξυγίανσης, στη μείωση των δημόσιων δαπανών και στη στήριξη του συνταξιοδοτικού συστήματος της Ελλάδας.

Το δημοσιοποιούμε προς ενημέρωση σας ώστε να μην τρέφουμε αυταπάτες ότι  ΜΟΝΟ με την προσφυγή στη δικαιοσύνη μπορεί να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας δηλαδή

·        Η αποκατάσταση των απωλειών
·        Η κατάργηση των αντισυνταξιουχικών νόμων
·        Η ικανοποίηση των συγχρόνων αναγκών

Δεν χρειάζεται όμως και απογοήτευση χωρίς να δαιμονοποιούμε και αυτόν τον τρόπο διεκδίκησης, επισημαίνουμε ότι η επίλυση των προβλημάτων μας δια της οδού αυτής είναι δυνατή αν συνδυασθεί με ισχυρή ταξική πίεση και αγώνα.

Συνάδελφοι συνταξιούχοι 

           ΠΡΟΣΟΧΗ

Μακριά από τα αρπακτικά Δικηγορικά Γραφεία τα οποία με τις υπηρεσίες που τους προσφέρουν, με το αζημίωτο, θησαυρίζουν αδειάζοντας τις τσέπες μας από ότι έχει απομείνει. Θεωρούμε ότι δεν είναι τυχαία τα ρεπορτάζ και τέτοια θέματα συζήτησης για νόμους που ψηφίστηκαν δεν εφαρμόστηκαν και μπορεί να υλοποιηθούν.
Από τα γραφεία του Συνδέσμου Αθήνας Πατησίων 4, διατίθενται αιτήσεις χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Η υποβολή τους στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες μπορεί να αποτελέσει πίεση πολιτική έκφραση διαφωνίας με την αντιλαϊκή – αντισυνταξιουχική πολιτική. Λύση όμως και αποτέλεσμα θα έχουμε με μαζική αντεπίθεση και ανυπακοή. Στην κλιμάκωση της πάλης στο δυνάμωμα του αγώνα, του κοινού αγώνα με τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα που αντιμετωπίζουν τα ίδια βάσανα με μας. Οι καπιταλιστές χοντραίνουν το παιχνίδι κανείς δεν μένει στο απυρόβλητο.
Έκλεψαν από τους συνταξιούχους 250.000.000   από την παρακράτηση υπέρ του ΕΟΠΥΥ. Δεν έκλεψαν μόνο αυτά, κλέβουν το ίδιο το δικαίωμα στη ζωή. Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε. Μπορούμε είμαστε πολλοί το δίκαιο είναι με το μέρος μας.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ 

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+