Κατάπιαν τους χιλιάδες διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης!




Εάν οι χιλιάδες που διαδήλωσαν χθες στη Θεσσαλονίκη κάτω από τα λάβαρα του ΠΑΜΕ ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, διαδήλωναν κάτω από τα πολύχρωμα λάβαρα διαφόρων πολιτικών και κοινωνικών φορέων ή οργανώσεων,  χθες τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης δεν θα έκαναν άλλη δουλειά από το να ασχολούνται με αυτήν την διαδήλωση. Έτσι κι αλλιώς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ασχολούνται με τις συγκεντρώσεις διαφόρων πικραμένων ασχέτως εάν σ’ αυτές δεν παραβρίσκονται παραπάνω από 100 άτομα! Χθες όμως τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατάπιαν την διαδήλωση πολλών χιλιάδων στη Θεσσαλονίκη ενάντια στο αιματοκύλισμα των λαών από την δολοφονική πολιτική των ΗΠΑ, ΕΕ, ΝΑΤΟ.
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατάπιαν την χθεσινή τεράστια μαχητική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη όπως κατάπιαν πριν από λίγο καιρό το φράγμα των κομμουνιστών στα διόδια του Πολυμύλου της Κοζάνης και τον εξαναγκασμό της Νατοϊκής δολοφονικής φάλαγγας σε μεταβολή και άτακτη φυγή! Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που προβάλουν επί πολλή ώρα τις κατά καιρούς «παρεμβάσεις» του Λαφαζάνη με δέκα νοματαίους και τριάντα κάμερες από πίσω τους, κατάπιαν τους χιλιάδες διαδηλωτές της Θεσσαλονίκης!
Όχι ότι έλειπαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από την Θεσσαλονίκη! Υπήρχαν και χθες εκτενή ρεπορτάζ από την Θεσσαλονίκη αλλά όχι για την διαδήλωση που βούλιαξε την πόλη, αλλά για τα σκουπίδια στους δρόμους που χαλάνε την τουριστική εικόνα της πόλης! Την ώρα που χιλιάδες διαδηλωτές βροντοφώναζαν κατά της σφαγής των λαών από τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης συκοφαντούσαν για πολλή ώρα τον αγώνα των απολυμένων συμβασιούχων στους ΟΤΑ!
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έκαναν ότι μπορούσαν για να μην γίνει γνωστή η κινητοποίηση χιλιάδων λαού στη Θεσσαλονίκη, για να μην ακουστούν τα συνθήματά τους «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουν δουλειά», «Φονιάδες, ληστές, υποκριτές είναι οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές», και «Κρίση πολέμοι ξεριζωμός αυτός είναι ο καπιταλισμός», αλλά η Θεσσαλονίκη τραντάχτηκε από τους χιλιάδες αγωνιστές, πράγμα που δεν κρύβεται όσους χιλιάδες διαδηλωτές κι αν κατάπιαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, γιατί αυτοί ήταν πολλές χιλιάδες για να εξαφανιστούν!
Με δέος Θεσσαλονικείς και τουρίστες κατέγραφαν με τα κινητά τους την πορεία του ΠΑΜΕ που βούλιαξε την παραλιακή λεωφόρο και απλώθηκε από την πλατεία Αριστοτέλους μέχρι το Νατοϊκό Στρατηγείο και είναι σίγουρο ότι εάν ρωτούσες οποιονδήποτε από τους χιλιάδες που είδαν την ογκώδη πορεία να περνάει από μπροστά τους, δεν θα σου έλεγε για τα σκουπίδια αλλά γι’ αυτήν την πορεία που τα πλουραλιστικά και δημοκρατικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης κατάπιαν!
Τρεις η ώρα το μεσημέρι, κάτω από αφόρητες συνθήκες ζέστης και υγρασίας, χιλιάδες αγωνιστές με υψωμένα τα λάβαρα των ταξικών σωματείων περπάτησαν παραπάνω από πέντε χιλιόμετρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, στέλνοντας μήνυμα στους Νατοϊκούς δολοφόνους ότι ο Πολύμυλος της Κοζάνης ήταν μόνο η αρχή, ότι οι αγωνιστές είναι «παντός καιρού» στην πράξη κι όχι στα λόγια κι ότι από την Ελλάδα δεν πρόκειται να περάσει κανένας δολοφόνος «ατουφέκιστος»! Τρεις η ώρα το μεσημέρι με εξοντωτικές καιρικές συνθήκες και οι χιλιάδες αγωνιστές των ταξικών δυνάμεων έσπρωχναν να σηκώσουν τον ήλιο πάνω απ’ την Ελλάδα, έσπρωχναν να σηκώσουν τον ήλιο πάνω από τον κόσμο και κανένα «παπαγαλάκι» δεν δύναται να κρύψει τον ήλιο καταπίνοντάς τον, κανένα φερέφωνο των πλουτοκρατών δεν δύναται να καταπιεί το φως που καίει!




Φωτογραφίες από το μπλοκ του Συνδέσμου




Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+