Συνεχίζουμε την προετοιμασία των κινητοποιήσεων του Ιούνη




Τις τρεις πανσυνταξιουχικές συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούνη προετοιμάζουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, Δημοσίου, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ και ΠΣ Δικηγόρων, με περιφερειακές συσκέψεις σε όλη την Ελλάδα.



Οι συνταξιούχοι όλης της χώρας ετοιμάζονται να διαδηλώσουν:
  • Στις 13 Ιούνη, στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου (συνταξιούχοι Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας και Ηπείρου).
  • Στις 15 Ιούνη, στην Αθήνα, στις 10 π.μ., στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (συνταξιούχοι Στερεάς Ελλάδας, Αιτωλοακαρνανίας, Πελοποννήσου και Αττικής).
  • Στις 21 Ιούνη, στην Κρήτη, στις 10.30 π.μ., στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη στο Ρέθυμνο.
Διεκδικούμε: Την απόδοση στο ακέραιο κύριων και επικουρικών συντάξεων, του ΕΚΑΣ, των μερισμάτων, την επαναφορά της 13ης και της 14ης σύνταξης, τις παροχές στη δημόσια Υγεία, την άμεση έκδοση και καταβολή των συντάξεων που εκκρεμούν. Παλεύουμε για την κατάργηση όλων των αντιασφαλιστικών, αντιλαϊκών και φορομπηχτικών νόμων, για την ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων.



Στα πλαίσια αυτής της προετοιμασίας:

Την Παρασκευή 2 Ιούνη

  • Συνταξιουχική σύσκεψη οργανώνεται στην Κέρκυρα, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο παλιό ΙΚΑ Νέας Ιωνίας (παροχές) καλεί στις 10 π.μ., ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ιωνίας - Ν. Ηρακλείου.

Την Πέμπτη 8 Ιούνη

  • Πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Καισαριανή διοργανώνουν το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και το παράρατημα Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καισαριανής στις 7 το απόγευμα, στην πλατεία Δημάρχου Παναγιώτη Μακρή. 
  • Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Νομού Ηρακλείου καλεί τα μέλη της σε ανοιχτή σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων της ΣΕΑ, στις 10 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Στη σύσκεψη θα μιλήσουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ, Παντελής Τάτσης, και ο γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Μανώλης Ραλλάκης.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+