ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Μία είναι η απάντηση: Ξεσηκωμός - Οργάνωση - Αγώνας


Κάλεσμα στους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία της Τετάρτης 17 Μάη και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης μαζί με το εργατικό κίνημα απευθύνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ - ΕΛΤΑ - Δημοσίου - ΟΣΕ - ΟΑΕΕ - ΝΑΤ - ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ - ΠΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.

Παράλληλα καλούν σε μαζική συμμετοχή την Πέμπτη 18 Μάη με νέα πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στις 10 π.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

«Συνάδελφοι συνταξιούχοι, μας τσακίζουν.
Στις 17-18 του Μάη η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή τη νέα αντεργατική - αντιλαϊκή - αντισυνταξιουχική θανατηφόρα συμφωνία, το 4ο κατά σειρά μνημόνιο.

Έχουμε νέο σφαγιασμό των συντάξεών μας για πολλοστή φορά: Νέα φοροληστεία - αυτόματο "κόφτη" σε ό,τι πενιχρό έχει απομείνει από τις συντάξεις μας, που στο ακέραιο σε όλη μας τη ζωή πληρώσαμε και δεν το χρωστάμε σε κανέναν.

Μία είναι η απάντηση: Ξεσηκωμός - Οργάνωση - Αγώνας.
Πάρτε μαζικά μέρος στην παναττική πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Μάη ώρα 10 π.μ στην πλ. Εθν. Αντίστασης (Δημαρχείο Αθήνας), ημέρα απεργίας από κοινού με το εργατικό κίνημα, μαζί με τα παιδιά μας που τα προορίζουν για δούλους του 21ου αιώνα.

Συνεχίζουμε με νέα παναττική πανσυνταξιουχικη συγκέντρωση την Πέμπτη στις 18 Μάη ώρα 10 π.μ. στην πλ. Εθν. Αντίστασης (Δημαρχείο Αθήνας).

Συμμετέχουμε σε όλες τις συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος σε όλη τη χώρα και στα απογευματινά συλλαλητήρια.

Δεν σταματάμε εδώ με τοπικές και περιφερειακές συγκεντρώσεις. Συνεχίζουμε τους αγώνες μας.

Συνάδελφοι  - συναδέλφισσες,

Τώρα με τα νέα θανατηφόρα αντισυνταξιουχικά - αντιλαϊκά μέτρα έρχονται να μας ισοπεδώσουν. Η εφαρμογή της "προσωπικής διαφοράς" σημαίνει νέες καταστροφικές περικοπές στις υπάρχουσες συντάξεις μας έως και 18%. Έχουν συμφωνήσει σε νέα μείωση του αφορολόγητου. Φορτώνονται στα προηγούμενα μέτρα που μέχρι σήμερα έχουν κατακρεουργήσει τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μας, έχουν αφαιρέσει τα δώρα μας, εξαφάνισαν το ΕΚΑΣ. Μας αποκλείουν από την Υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Όλοι στο δρόμο του αγώνα σε αποφασιστική - αδιάκοπη - μαζική δράση να προασπίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, της εργατικής - λαϊκής οικογένειας, να ανατρέψουμε τις αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές.

Δίνουμε τη μάχη οργανωμένοι στα σωματεία μας - Πιο δυνατά στους αγώνες - Δεν σκύβουμε το κεφάλι».

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+