ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 12.12.16



ΨΗΦΙΣΜΑ
Οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι στο έδαφος της Συρίας και του Ιράκ συνεχίζονται.
Στρατιωτικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ με τεράστια δύναμη πυρός έχουν συγκεντρωθεί στο Αιγαίο και τη λεκάνη της Μεσογείου.
Ευθεία και με ΕυρωΝΑΤΟική κάλυψη είναι η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας από την αστική τάξη της Τουρκίας, όπως δείχνουν οι διαδοχικές δηλώσεις Ερντογάν.
   Στην Κύπρο είναι σε εξέλιξη διευθέτηση του Κυπριακού με ένα νέο σχέδιο Ανάν, για De Fakto διχοτόμηση του νησιού, με τη μία ή την άλλη λύση .
Όλες οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις και η Ελληνική Κυβέρνηση δέχονται ως τετελεσμένο την Τουρκική κατοχή.
   Υλοποιούνται οι επικίνδυνες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής  του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία και οι πρόσφατες αποφάσεις των Υπουργών Αμυνας της λυκοσυμμαχίας για τη μεταφορά και πολεμική προετοιμασία ΝΑΤΟικών δυνάμεων στην Ανατολική-Κεντρική Ευρώπη σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία.

                                     ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

1.Τη βαρβαρότητα Ε.Εκαι ΝΑΤΟ,των μονοπωλίων που γεννά πολέμους,δημιουργώντας στρατιές ανθρώπινων ψυχών που περιπλανούνται μερόνυχτα ξεριζωμένοι από τις πατρίδες μας και πνιγονται στο Αιγαίο στα χέρια δουλεμπόρων.
2.Την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που μαζί με τις προηγούμενες ,συμμετέχει σε όλους τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις στην περιοχή και παραχωρεί βάσεις και στρατηγεία για τις πολεμικές επιχειρήσεις τους. 

                                 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

1.Να σταματήσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι
2.Να κλείσουν οι ΑμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις και τα Στρατηγεία.
3.Να φύγει το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο
4.Να γυρίσουν πίσω οι Ελληνικές στρατιωτικές  από αποστολές του ΝΑΤΟ και της
   Ε.Ε.
5.Να σταματήσει ο εγκλωβισμός των προσφύγων-μεταναστών.
6,Να εξασφαλισθεί η ασφαλής και απευθείας μεταφορά τους από τις χώρες πρώτης υποδοχής (Τουρκία,Ιορδανία,Λίβανος) και από την Ελλάδα στις χώρες του τελικού προορισμού τους.
Οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις όπως και η αντιλαική επίθεση στο σύνολο της είναι πολιτική υπεράσπισης  της αστικής εξουσίας και οικονομίας που για να δικαιωθεί απαιτεί καταστροφή των παραγωγικών δυνάμεων και θυσία ανθρώπινων ζωών.
  Η εργατική τάξη της Ελλάδας δεν πρέπει να συρθεί πίσω από το άρμα της αστικής τάξης αλλά πρέπει να παλαίψει για τα δικά της ταξικά συμφέροντα, για να έχει μικρές ή μεγάλες καταχτήσεις σήμερα με στόχο την αλλαγή τάξης στην εξουσία.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+