ΠΑΝΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΗ - ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ


Συνάδελφοι συν/χοι,


Την Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2015 η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΣΕΑ), πραγματοποιεί πανσυνταξιουχική Παναττική συγκέντρωση στην Πλ. Εθν. Αντίστασης (πρώην Κοτζιά) στις 10 το πρωί.
Θα ακολουθήσει πορεία προς το Υπουργείο Υγείας και παράσταση διαμαρτυρίας, ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε, στην βίαιη κατάργηση όλων των δικαιωμάτων μας, ιδιαίτερα της Κοινωνικής Ασφάλισης (Σύνταξη – Πρόνοια – Υγεία).
Μέλος της ΣΕΑ είναι και η Ομοσπονδία μας, όπως και οι Σύνδεσμοι μέλη της ΠΟΠΣ. Τα μέλη του Συνδέσμου μας δεν λείπουν από καμία δραστηριότητα της Ομοσπονδίας μας όπως και της ΣΕΑ.
Σήμερα η μαζική συμμετοχή κάτω από την σημαία της ΣΕΑ είναι ιδιαίτερης σημασίας. Πρέπει  οι  κυβέρνηση - ΕΕ - Κεφάλαιο να πάρουν ηχηρό μήνυμα πως οι συνταξιούχοι δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν άλλες απώλειες. Αντίθετα, θα διεκδικήσουν δυναμικά ΟΛΑ όσα δικαιούνται οι ίδιοι, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους.
Το ΔΣ του Συνδέσμου μας καλεί όλους τους συνταξιούχους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο.
Μπορούμε να τους σταματήσουμε σε  ενιαίο μέτωπο με το εργατικό κίνημα, με το λαϊκό κίνημα που πλήττεται από την ίδια μονοπωλιακή ευρωενωσιακή πολιτική.


Συνάδελφοι συν/χοι, Δημοσίου (κεντρικής, τοπικής, περιφερειακής Διοίκησης, από το χώρο της Υγείας και Παιδείας),


ΌΛΟΙ να οργανωθούμε στους Συνδέσμους μας για να δυναμώσουμε το μέτωπο του κοινού αγώνα μας.
ΤΩΡΑ να γυρίσουμε την πλάτη στους διασπαστές του κινήματος των συνταξιούχων που στήνουν συντεχνιακά σωματεία, δήθεν για να εξυπηρετήσουν τα ιδιαίτερα προβλήματά τους, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι τα προβλήματα είναι κοινά και η επίθεση ενιαία.
Το κίνημα των συνταξιούχων δεν τους χρειάζεται. Έχουν τους Συνδέσμους τους, την Ομοσπονδία και την ΣΕΑ, όπου συγκεντρώνονται ΟΛΟΙ οι συνταξιούχοι όλων των κλάδων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.
Με αιτήματα που δείχνουν τον ένοχο (τα μονοπώλια και τους διαχειριστές τους),  με αιτήματα που καλύπτουν τις σημερινές ανάγκες τους.
ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση στις 10 το πρωί με πίστη ότι το δίκιο είναι μαζί μας και μπορούμε να νικήσουμε.



Για το ΔΣ


Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σ. ΑΚΖΩΤΗ Λ. ΚΟΥΤΣΙΛΕΟΥ

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+