ΦΙΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ



Προς


Μετανάστες – Πρόσφυγες Αθήνα 9-11-2015


Φίλοι , Μετανάστες – Πρόσφυγες, ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων

Υπαλλήλων Αθήνας , παρακινούμενος από τα δεινά που υποφέρετε, ανέλαβε πρωτοβουλία στήριξης και διεθνιστικής αλληλεγγύης σε όλους εσάς ,που συρρέετε στην Ελλάδα διωγμένοι από τα ιμπεριαλιστικά πυρά στις χώρες σας.

Γι’ αυτό ο Σύνδεσμος

-Καταγγέλλει τους ιμπεριαλιστές των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ για την πολιτική που χαράζουν με αίμα των λαών τους νέους δρόμους των πετρελαίων, τα νέα σύνορα .

-Καταγγέλλει και την Ελλάδα των πλουτοκρατών γιατί το έγκλημα έχει και τη δική της σφραγίδα στις αποφάσεις των ΝΑΤΟ και ΕΕ για στρατιωτική παρουσία ,όπου γης .

- Δηλώνει, ότι καμία ανοχή δεν θα δείξει, στην αντιμεταναστευτική πολιτική της ΕΕ, που ανοιγοκλείνει τις στρόφιγγες Σένγκεν και Δουβλίνου, σύμφωνα με τις ανάγκες των μονοπωλίων, ενώ ταυτόχρονα συμμετέχει στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις σε Συρία και αλλού .

- Υπόσχεται συμβολή στην προσπάθεια έντασης της πάλης του εργατικού-λαϊκού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, για να δυναμώσει η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες και η διεκδίκηση άμεσων μέτρων για ¨

● Κατάργηση του Κανονισμού του Δουβλίνου και της Συνθήκης Σένγκεν.

● Σταμάτημα των ιμπεριαλιστικών αποστολών και επεμβάσεων ΕΕ-ΝΑΤΟ-ΗΠΑ σε τρίτες χώρες.

● Σταμάτημα των μέτρων καταστολής της ΕΕ στα σύνορα ,που περιπλέκουν και οξύνουν το πρόβλημα και δυσκολεύουν την επίλυσή του.

Δεχτείτε την συμβολική προσφορά του Συνδέσμου ως αναγνώριση και στήριξη του δίκαιου αγώνα σας .

Με φιλικούς χαιρετισμούς και την ευχή «… πατρίδα να μην είναι το στόμα ενός καρχαρία ούτε η κάνη ενός όπλου….» (από ποίημα Κενυάτισσας) - αλλά πατρίδα να είναι η αγκαλιά της μάνας.


Για το ΔΣ


                  Η Πρόεδρος                                                          Η Γεν. Γραμματέας






                Σούλα Ακζώτη                                                         Λουκία Κουτσιλέου





Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+