ΚΑΛΕΣΜΑ - Ελάτε σε επαφή με το Σύνδεσμό μας


Συνάδελφοι δημόσιοι υπάλληλοι

Εσείς που βγήκατε στη σύνταξη ή αναγκάζεστε νωρίτερα να συνταξιοδοτείσθε για να γλυτώσετε από όσα ετοιμάζει η συγκυβέρνηση, με τα νέα μέτρα που παίρνει στο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό, στις αναδιαρθρώσεις στο δημόσιο, στις απολύσεις χιλιάδων  δημοσίων Υπαλλήλων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΕΕ του κεφαλαίου.

Ελάτε σε επαφή με το Σύνδεσμό μας. Πάρτε μέρος στις δράσεις και κινητοποιήσεις του, γιατί οι εξελίξεις σε βάρος μας τρέχουν ραγδαία.

Γραφτείτε αμέσως, γιατί συνδικαλιστικός σύλλογος σημαίνει:

1.     Ότι δεν είσαι μόνος, αδύναμος και ευάλωτος.
2.  Ότι ζεις με τις αρχές και αξίες της αξιοπρέπειας, της υπερηφάνειας, της αλληλεγγύης, της διεκδίκησης. Αρχές που διέπουν τη λειτουργία κάθε ταξικού Συλλόγου.
3.   Ότι έχεις καλύτερη πληροφόρηση, γνωρίζεις καλύτερα τα δικαιώματά σου, ότι έχεις υποστήριξη για την αντιμετώπιση των καθημερινών σου προβλημάτων.
4.  Ότι ξεφεύγεις από την προπαγάνδα που λέει ότι τίποτα δεν γίνεται και άρα το μόνο που σου μένει είναι να σκύβεις το κεφάλι.
5.   Ότι μέσα από ένα μαχητικό και μαζικό Σύλλογο ακούγεται πιο δυνατή και η δική σου φωνή.
6.  Ότι καταλαβαίνεις, ότι αλλιώς χτυπάς με ένα δάκτυλο και αλλιώς με μια γροθιά. Αυτή είναι και η δύναμη του Συλλόγου. Αυτή είναι και η έννοια της δικής σου συμμετοχής.

     Όταν μόνος δεν μπορείς , Όλοι μαζί μπορούμε

Συνάδελφοι,
Δυναμώστε το Σύνδεσμο.

Γυρίστε την πλάτη στους συντεχνιακούς- διασπαστικούς συλλόγους που μας αποδυναμώνουν.
Τα συμφέροντά μας είναι κοινά είτε είμαστε συνταξιούχοι από την κεντρική διοίκηση είτε από το χώρο της Υγείας , της Παιδείας , της Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης.
Αυτό που όλοι μαζί μπορούμε, με την πολυδιάσπαση γίνεται δύσκολο έως και ανέφικτο. Διευκολύνεται η  υλοποίηση της αντεργατικής πολιτικής του ευρωμονόδρομου  και των μονοπωλίων.
Αυτό κάνουν χρόνια τώρα οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες του κρατικού-εργοδοτικού συνδικαλισμού με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σας καλούμε
  • Να ξεπεράσετε τις αυταπάτες για τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου, για την Ευρωπαϊκή ένωση, τη λυκοσυμμαχία που οδηγεί τα λαϊκά στρώματα της χώρας μας στην χρεοκοπία και την εξαθλίωση.
  • Να αντισταθείτε στις πολιτικές αυτών των κομμάτων και τη στάση των συνδικαλιστικών ηγεσιών που είναι εχθρική στα συμφέροντα της λαϊκής οικογένειας, εργαζόμενων και συνταξιούχων.
  • Να αντισταθείτε στην πολιτική των περικοπών σε μισθούς ,συντάξεις, φάρμακα, στην αύξηση φόρων και χαρατσιών για ΟΛΑ τα λαϊκά στρώματα από τη μια και φοροαπαλλαγές και παροχές για την πλουτοκρατία από τηνάλλη.

Σας καλούμε να συγχρονίσετε τον βηματισμό σας και τη δράση σας συμμετέχοντας μαζικά στους αγώνες με το ταξικό κίνημα. Στους αγώνες που διοργανώνει η Σ.Ε.Α ,  Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων (ΙΚΑ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΕΛΤΑ-ΟΣΕ-ΟΑΕΕ-ΝΑΤ-ΟΤΑ-ΝΟΜΙΚΩΝ), που μέρα με τη μέρα διευρύνεται , ισχυροποιείται και καθιερώνεται πλατειά στη συνείδηση των συνταξιούχων ως ο κύριος αγωνιστικός πόλος του συνταξιουχικού κινήματος.
Σας καλούμε να γραφτείτε στους Συνδέσμους Αττικής για να αλλάξουμε τους αρνητικούς συσχετισμούς στο συνταξιουχικό κίνημα.

Συνάδελφοι,

Ο Σύνδεσμός μας δραστηριοποιείται με το πλαίσιο πάλης του ταξικού κινήματος της Σ.Ε.Α και καθιερώνεται επίσης ως ο ταξικός πόλος των συνταξιούχων στο Δημόσιο.

Είναι παρών με τα μέλη του σε όλους τους αγώνες βάζοντας το λιθαράκι του στο δυνάμωμα της λαϊκής συμμαχίας των κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την ίδια αντεργατική φιλομονοπωλιακή πολιτική.

Γίνε μέλος τώρα, πάρε μέρος στους αγώνες για να αλλάξουμε το εφιαλτικό σήμερα αλλά και να δώσουμε προοπτική για μας και τα παιδιά μας διεκδικώντας την δική μας εξουσία που θα έχει στο επίκεντρο τα συμφέροντα της τάξης μας.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+