ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΦΑΠΑΞ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925
28ης Οκτωβρίου 4 τκ 10677 ΑΘΗΝΑ. Τηλ.2103815177  fax.2103801207

Αριθ.Πρωτ.2720                                                                     Αθήνα 17 Φεβ. 2014


Συνάδελφε συνταξιούχε,

          SOS.Νόμιμοι ληστές ξαναχτυπούν στο ΕΦΑΠΑΞ δηλαδή στα χρήματά σου.
          Άλλη μια περικοπή έως και 15% θα επέλθει από τον νέο τρόπο υπολογισμού του εφάπαξ, πέραν των μειώσεων που έχουν μέχρι σήμερα  επιβληθεί(10% - 15% - 23% ) 38% και 15% που έρχεται.
          Αν δεν αντιδράσεις και τώρα ! πότε;
          Η Κυβέρνηση και οι συναποφασίζοντες ΕΕ. – Τρόικα, ως εντολοδόχοι της πλουτοκρατίας δεν έχουν κανένα δικαίωμα να βάζουν χέρι στα ταμεία,  χρήματα αποκλειστικά δικά σου, εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τα εκμεταλλεύονται 50 χρόνια τώρα «νόμιμα» και σήμερα «νόμιμα» τα κλέβουνε με νόμους και νομοθετήματα που «δημοκρατικά « ψηφίζουν. Μην τους το επιτρέψεις, εσύ έχεις τη δύναμη, κόψε τη δύναμή τους. Είναι αδίστακτοι, άπληστοι εκμεταλλευτές, με δυο λόγια είναι καπιταλιστές. Μη σε ξεγελάσουν πάλι οι κάθε λογής διαχειριστές . Θυμήσου ότι στην αρχή είπαν «δεν πάει καλά η οικονομία δώσε κάτι να σωθεί η χώρα», αφού σε έπεισαν και δεν αντέδρασες , τώρα παίρνουν και τα ρέστα.
            Πρώτα ιδιοποιηθήκαν τα κέρδη έτσι και αλλιώς χρήματα δικά σου, τώρα κοινωνικοποιούν τις ζημιές τους. Θέλουν να πληρώνουμε στο διηνεκές τα χρέη τους. Κόπος στερήσεις, ιδρώτας δικάσου και τα κέρδη δικά τους. Το δέχεσαι;

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ     

          Σε καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20/2 στις 11.00 στο ταμείο Πρόνοιας Σταδίου 27.

          Να διεκδικήσουμε μαζικά και δυναμικά :
-        Την άμεση και συνολική καταβολή του εφάπαξ.
-        Την κάλυψη των απωλειών από τον κρατικό προϋπολογισμό.
-        Την επιστροφή των λεηλατημένων αποδοχών μας.                         

Από την συγκέντρωση δεν πρέπει να λείψει κανείς, μας αφορά όλους.
Με αφορμή την περικοπή στο εφάπαξ, να εκφραστεί η αγανάκτησή μας και η καταδίκη συνολικά της αντιλαϊκής πολιτικής . Τα αιτήματά μας δεν ικανοποιούνται με διάλογο και μειωμένες απαιτήσεις, αλλά με ταξική διεκδικητική λαϊκή συσπείρωση με ρήξη και ανατροπή.  

Συνταξιούχε στις επερχόμενες εκλογές καταδίκασε την κυβέρνηση την ΕΕ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ποιος και γιατί έκοψε τη σύνταξη το εφάπαξ, ποιο και γιατί σου στερεί το φάρμακο και τον γιατρό.
Τώρα ξέρεις πολύ καλά γιατί είναι άνεργο το παιδί και το εγγόνι σου , ξέρεις γιατί έχεις απανωτά χαράτσια , γιατί σου παίρνουν το σπίτι. Η απάντηση είναι μπροστά σου: για να διατηρεί τα κέρδη της η πλουτοκρατία.

Στάσου απέναντι και φώναξε φτάνει πια. Μπορείς να γίνεις εσύ κυρίαρχος του πλούτου που εσύ έχεις παράγει.





Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+