ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011



              ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925
28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 – 10677 ΑΘΗΝΑ Fax 2103801207 Τηλ. 2103815177
  e-mail : posyndya@gmail.com – ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: posyndya. blogspot.com


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2011

Η φετινή εργατική Πρωτομαγιά είναι μέρα ξεχωριστή για όλα τα λαϊκά στρώματα. Βιώνουμε τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα καπιταλιστική κρίση της ιστορίας. Λαίλαπα τα μέτρα που πήραν και που σχεδιάζουν να πάρουν εναντίον μας. Έχουμε ένα μόνο δρόμο που μας συμφέρει να βαδίσουμε, αν δεν θέλουμε να μας οδηγήσουν στη πλήρη εξαθλίωση. Ή θα πτωχεύσει η πλουτοκρατία ή θα εξαθλιωθεί ο λαός.
Να ορθώσουμε το ανάστημά μας. Να τους φρενάρουμε. Δεν πάει άλλο. Η αγανάκτηση να γίνει οργανωμένη δύναμη ανυπακοής και αντεπίθεσης τώρα. Να μην καθυστερήσουμε. Η Πρωτομαγιά  να γίνει, για όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου, αφετηρία νέων πιο μαζικών και δυναμικών αγώνων στο πλευρό των ταξικών δυνάμεων που παλεύουν για την ανατροπή της αντιλαϊκής  πολιτικής, για να αλλάξουν οι πολιτικοί και κοινωνικοί συσχετισμοί, για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να οικοδομήσουμε μια άλλη κοινωνία.
Μια κοινωνία που στην εξουσία θα είναι η εργατική τάξη με τα άλλα λαϊκά στρώματα, ο πλούτος θα ανήκει και θα τον διαχειρίζονται αυτοί που τον παράγουν, μια κοινωνία χωρίς μονοπώλια, χωρίς καπιταλιστές, χωρίς εκμετάλλευση.
Οι νεκροί του Σικάγο το 1886, οι νεκροί της Θεσσαλονίκης του 1936, οι νεκροί της Καισαριανής του 1944, οι δεκάδες χιλιάδες νεκροί της τάξης μας, αυτόν το δρόμο μας δείχνουν.  

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ τα μέλη μας και όλους τους συνταξιούχους του Δημοσίου στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, στις 10 η ώρα στο Σύνταγμα. Να μη λείψει κανείς.
            Η προσυγκέντρωση όλων των συνταξιουχικών Οργανώσεων θα γίνει στις 9.30 π.μ. στη πλατεία Κολοκοτρώνη.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+