Καταγγελία για το βίαιο πρόσωπο που επιδεικνύει η Κυβέρνηση


         



 ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925
  28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 – 10677 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Fax 210-3815177 
  e-mail : posyndya@gmail.com – ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: posyndya. blogspot.com

                                                             Αθήνα 14 Απρίλη 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

          Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ.Υ. Αθήνας, καταγγέλλει την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τον κλιμακούμενο αυταρχισμό της κατά το τελευταίο διάστημα.
          Μετά τους κατοίκους της Κερατέας, τους συμβασιούχους του Δήμου Αθήνας, νέο κρούσμα προχθές στις 12 Απρίλη 2011. Η Κυβέρνηση διέταξε διμοιρίες των ΜΑΤ να επιτεθούν και να καταστείλουν την κινητοποίηση έξω από τον ΟΛΠ των διαμαρτυρόμενων ανέργων εργατών της Ναυπιγοεπισκευαστικής Ζώνης.
Η βαρβαρότητα και αγριότητα των ΜΑΤ που επιτέθηκαν με χημικά και ξυλοδαρμούς είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί εργάτες και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.
         
          Οι Συνταξιούχοι της Αθήνας δεν ξεχνάμε ότι με τα ΜΑΤ και τις αστυνομικές κλούβες   αντιμετώπισε η Κυβέρνηση  και τις δικές μας κινητοποιήσεις παλιότερες και πρόσφατες. Η Κυβέρνηση γίνεται κάθε μέρα πιο αυταρχική και πιο βίαιη, αλλά δεν μας φοβίζει. Από τους συνταξιούχους τόσο για τα εναντίον μας μέτρα, όσο και για τον αυταρχισμό της, η Κυβέρνηση θα εισπράξει την πληρωμή της, που θα είναι η συνέχιση του αγώνα μας, αλλά και η καταψήφισή της στις εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. 

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+