ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ





              ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ. ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1925
  28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 4 – 10677 ΑΘΗΝΑ Τηλ. Fax 210-3815177 
  e-mail : posyndya@gmail.com – ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: posyndya. blogspot.com


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

συνταξιούχοι του Δημοσίου
Η απαράδεκτη κατάσταση σε ότι αφορά τις παροχές υπηρεσιών Υγείας συνεχίζεται και μετά τη λήξη της στάσης παροχών των γιατρών και των φαρμακοποιών προς τους ασφαλισμένους, σε απάντηση στη παύση πληρωμών που τους κήρυξε η κυβέρνηση. Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχών Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.), που θα εμπορευματοποιήσει παραπέρα την Υγεία, δεν πρόκειται να βελτιώσει τις παροχές Υγείας  για τους εργαζόμενους και για τους συνταξιούχους, αντίθετα, για αυτούς που δεν έχουν να πληρώνουν θα τις χειροτερεύσει.  
Η απάντηση,  που εξαναγκάστηκε να δώσει η κυβέρνηση κάτω από την πίεση της γενικής κατακραυγής και των συνεχών παρεμβάσεων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος (Π.Α.ΜΕ), στη πρόσφατη στάση παροχών των συμβεβλημένων με το Δημόσιο γιατρών και των φαρμακοποιών, είναι μια προσωρινή «λύση» στην εκρηκτική κατάσταση που δημιουργήθηκε, τα χρήματα που τους κατέβαλλε καλύπτουν μόνο δύο μηνών χρωστούμενα, οι δραστικές περικοπές κονδυλίων για την Υγεία είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα οδηγήσουν ξανά σε νέα αδιέξοδα, σε νέες ή και χειρότερες  καταστάσεις.
Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δεν φταίνε σε τίποτα για το σημερινό χάλι που βρίσκεται το επίπεδο παροχών υπηρεσιών Υγείας στη χώρα μας. Διαχρονικά και αποκλειστικά φταίνε οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και η πολιτική τους. ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.
Είμαστε σε επιφυλακή. Δεν σταματάμε τον αγώνα μας για αυξήσεις των κρατικών κονδυλίων για την Υγεία που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες, για παροχές Υγείας αποκλειστικά δημόσιες και δωρεάν, για να μην πληρώνουμε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη μας για φάρμακα, γιατρούς, εξετάσεις, περίθαλψη.
                                                                                               
Αθήνα   6/4/2011

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+