Καταγγελία


ΚΚΕ: Οι αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο Δημόσιο και στις ΔΕΚΟ, με τη συναίνεση της ΝΔ, δεν υπηρετούν τις ανάγκες του λαού. Εκτός από απολύσεις και μειώσεις των μισθών, θα κάνουν πιο ακριβές και πιο υποβαθμισμένες τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι μεγάλοι επιχειρηματίες
Αυστηρά χρονοδιαγράμματα για την προώθηση των αντεργατικών, αντιλαϊκών ανατροπών ενέκρινε χτες το Υπουργικό Συμβούλιο, που είναι:
1. Μείωση των μισθών και σάρωμα των δικαιωμάτων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα μέσω της κατάργησης των συλλογικών συμβάσεων.
2. Προώθηση σαρωτικών ανατροπών στις ΔΕΚΟ και στο δημόσιο τομέα με μετατάξεις και απολύσεις προσωπικού, μείωση μισθών και αύξηση των τιμολογίων των παρεχόμενων υπηρεσιών.
3. Δραστικές περικοπές των επιδοτήσεων για το χώρο της Υγείας, της Παιδείας και της Πρόνοιας.
4. Πολύπλευρη στήριξη του μεγάλου κεφαλαίου με γενναίες επιδοτήσεις, παράδοση της δημόσιας περιουσίας μέσω των ιδιωτικοποιήσεων και θέσπιση ακόμα πιο ευνοϊκής νομοθεσίας.
Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι να απορρίψουν συνολικά την πολιτική ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ και να παλέψουν σε κοινό αγώνα για να πληρώσει την κρίση η πλουτοκρατία.

Μοιραστείτε το

στο Facebookστο Twitterστο Google+